Retourneren

Kan ik een product ruilen of retourneren?

U kunt een product ruilen of retourneren als u dat binnen 30 dagen na aankoop aan onze klantenservice meldt. Uw retour per email aanmelden is voldoende. Bij ruilen bestelt u zelf vervolgens het juiste product.

Retoursturen is mogelijk, we hebben daarvoor wel een paar spelregels:
– Geopende en/of gebruikte producten kunnen om hygiënische redenen niet worden teruggestuurd of geruild.
– Producten moeten onbeschadigd en compleet zijn en in originele, onbeschadigde verpakking zitten.
– Verleende kortingen, free gifts en/of niet betaalde verzendkosten worden automatisch verrekend.
– De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Ik heb een verkeerd product ontvangen
Als een product geruild moet worden door een fout van ons, bijvoorbeeld als er een verkeerd product is gestuurd, of door een defect aan een product, dan zijn de verzendkosten (retour + opnieuw verzenden) uiteraard voor onze rekening. Maak altijd direct een duidelijke foto en stuur deze mee in uw email aan de klantenservice.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Biobuddie vergoedt alle betalingen van u als consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het zoals hierboven omschreven geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u ons de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot wij het product hebben ontvangen of tot u aantoont dat u het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Biobuddie gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor u geheel kosteloos.

Ik heb een vraag over ruilen of retourneren

Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruiling of retourneren van een product? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Wij streven ernaar uw vraag direct te beantwoorden, dat lukt niet altijd, maar u kunt uiterlijk binnen één werkdag een reactie van ons verwachten.

Contactgegevens

Biobuddie.com
info@biobuddie.com
+31 6 489 109 64
KvK: 27314543